T.C. Mİllî Eğİtİm BakanlIğI
BALIKESİR / BİGADİÇ - Kozpınar İlkokulu

Kozpınar İlkokulu

Telefon
02666432897
Belgegeçer
0
WEB
https://kozpnarilkokulu.meb.k12.tr
Adres
KOZPINAR KÖYÜ BİGADİÇ/BALIKESİR
Vizyon
Türkiye’yi çağdaş uygarlık düzeyinin üzerine çıkaracak teknoloji ağırlıklı eğitim-öğretim etkinliğinin bir parçası olarak hizmetin yürütüldüğü temiz bir çevrede;araç-gereçlerin yerli yerinde kullanıldığı saygı / sevgi temelinde iletişim ve işbirliğinin olduğu sosyal/kültürel etkinlik ağırlıklı eğitim,bilim ve kültür merkezi olmak isteyen bir okul olmayı arzular. Kendi kendine öğrenebilen,yaratıcı ve özenilen öğrencileri olan,okul ile evini özdeşleştirebilen velileri bulunan,faaliyetleriyle mutluluğunu perçinleyebilen çalışanlara sahip bir okul olmayı arzular.
Misyon
Okulumuz için belirlenmiş olan, eğitim öğretim programının karşılıklı sevgi, hoşgörü,dürüstlük temelinde;çevre faktörlerini de dikkate alarak,etkili ve verimli bir şekilde uygulayan,öğrenci ve toplum beklentilerine uygun bir eğitim hizmetini sunan,her öğrencinin sosyal kültürel ve ekonomik ihtiyaçlarını karşılayarak yeteneklerini geliştirmelerine ortam hazırlayan,Atatürk ilke ve inkılaplarını temel alan,demokratik bir eğitim kurumudur. Öğrencilerine “öğrenmeyi öğrenme” ve “üretken insan olma” anlayışını kazandırmak,öğrencilerine davranışlarıyla,çevrelerinde “işte bunun gibi olmak istiyorum” anlayışı oluşturan kişiler olmalarını sağ- lamak,okul çevresine “benim okulum” bilincini kazandırmak ve ”mutlu çalışanlar topluluğu” bulunan bir okul olmak için vardır.
Başarılar
0
Öğretmen :7
Öğrenci :87
Derslik :4
Kütüphane Kitap Sayısı :780
Öğretim Şekli :NORMAL
Saatler
09:00 / 14:30
Isınma
KALORİFER
Bağlantı
ADSL
Yabancı Dil
İngilizce
Ulaşım
İL VE İLÇE MERKEZİNE SABAHLARI ARAÇ BULUNMAKTA 12 CİVARINDA İSE KÖYE DÖNÜŞ BAŞLAMAKTADIR.İL MERKEZİNDEN KALKAN G1C NUMARALI OTOBÜS OKULUN ÖNÜNDEN GEÇMEKTEDİR.
Servis Bilgisi
ÖZEL ARAÇ
Yerleşim Yeri
YAKLAŞIK 250 HANELİ BİR KÖYDÜR.DEVAMLI OLARAK DIŞA GÖÇ VERMEKTEDİR.GÖÇÜN ANA SEBEBİ EKONOMİKTİR.KÖYÜN ERKEKLERİ GENEL OLARAK MEVSİMLİK İŞLERDE ÇALIŞMAKTA, AZ DA OLSA HAYVANCILIK YAPILMAKTADIR.
İl/İlçe Merkezine Uzaklık
İL MERKEZİNE 31 KM, İLÇE MERKEZİNE 18 KM UZAKLIKTADIR
Kontenjan Bilgileri
Sportif Etkinlikler
Bilimsel Etkinlikler
Proje Çalışmaları
SIFIR ATIK, BİGEP, OKULUM TEMİZ, DİLİMİZİN ZENGİNLİKLERİ PROJELERİ UYGULANMAKTADIR.
Yurtdışı Proje Faaliyetleri
Erasmus
Yazdır